Bästa filmen ever


Sunkist


Sunkist


Påskbak


Svar på frågestund

Som var typ as länge sen


2 ridpass

Hej. Idag var jag i stallet och red 2 ridpass och sen var jag där till tio med yasse för hon ska sova hos mig idag. Första ridpasset red jag igen i en 1:a (haha) och det var hoppning och jag fick zickzacl och det var typ kryss vi hoppa men aa. Och zickzack var typ as het men man får egentligen typ inte hoppa han längre högt o så för det va typ något. Kommer inte ihåg. Men det var typ bara 45 min men det var ganska kul ändå.

Andra ridpasset så red jag i min nya grupp (den efter min) en trea typ, och då hade vi markarbete och jag hade Ozzy, och jag har aldrig ridit honom förut och han var sååå underbar! Love him. Jag tror jag kommer att få honom på hoppningen nästa vecka och det kommer att bli as kul!

Nu så spelar jag och yasse minecraft hungergames i teams och det är jätte kuul! Nu måste jag tillbaks till spelet.

Puss :*


Hunger games ❤️


Hehehe

Glömde berätta hur det gick för mig igår på hopptävlingen 50 cm... Haha jag tävlade aldrig. För jag ramlade av FRIDDE som va ovanligt snabb på framhoppningen. Asså det var första gången jag ramla av så det var as konstigt. Men jag klarade mig och sen var det någon annan som ramlade av och fick åka in till sjukhuset så jag red inte. Jag var rädd. Men nästa gång ska det gå bättre! Adios amigås


Bild: jag hoppar river på lektion


Yasseee

Heejj! Just nu sitter jag på bussen och ska hem, har varit hos yasse idag och spelat minecraft hungergames. Och det äägeeer! Ska göra 2 läxor när jag kommer hem, och sen spela det! På fredag är det påsklov, finallyyy! Men nu ska jag spela hay day *töntjotackjagvet*. Byee!


FRÅGESTUND

Kik: azumgirl


Tovaa

Hejhejj idag ska jag sova hos tova och imorn ska vi gå på grönt kort kurs och då är det det stora provet. Omg. xD men nu kollar vi på modern family så hejdååå!


Hoppning på river


Hello friendies


Godmorgoooon

No talking. Looking like a donkey


Deltinez harlem shakes


The C

Här är vår skräck/komedi film! Enjoy.


The C trailer

Jag, kevin, bianca, leon och enzo har gjort en skräck/komedi film som heter the c som kommer ut snart. Här har ni trailern medans.


The awesome video


Tuc tuc


Sjuuuk

Åh vill inteee.. Nu är jag sjuk och ska stanna hemma idag, och jag som hade no redovisning med michelle :( Men aja vi får göra den nästa vecka. Men jag måste komma till skolan imorgon för vi har nationella prov då. Men ska kolla lite på glee snart. Och sen vila och kolla på tv. Fast jag kanske kan kolla på glee på teven ;)
 
Aja, hejdå.
 

Nationella prov

Hade nyss första delen av matte nationella provet. Det var as jobbigt men lätt. Snart är det andra delen. Kill me someone ._.

Kommentera meeeer plz! Länkbyte nån?


Förkyld

Hej, så ja, jag fick gå hem efter första lektionen i skolan idag, för jag var förkyld, vilket jag fortfarande är. Det fick Michelle också göra, så vi åkte tåg tillsammans, eftersom hon bara bor en station efter mig. ;)
Så nu är jag i stallet, och håller på med mammas data. Jag kanske ska rida idag om jag mår bättre sen, vi får se. Och nu har jag också anmält mig till nästa clearround, yaaay! :D
Haha aja.. Men igår så anmälde jag och Elina oss till öppen scen, scarryyyy. Fast vi vet inte vilken låt vi ska sjunga än, tror jag, men vi ska visa upp för en lärare på måndag så vi kommer nog på en låt. Och sen på tisdag eller onsdag så är det öppen scen! (i skolan.)
 
Dagens outfit:
Randig tröja från cubus
Hollister jeans
 
Dagens ridoutfit:
Har typ alltid samma men aja,
Mountain horse ridbyxor (i think?)
Randig tröja från cubus
En sverige ridkofta
vanliga ridstrumpor?
Mountain horse ridskor
 
Så. Baai. :*

Glee nu

Hejjj nu ska jag kolla på glee, och jag har precis typ kommit hem från skolan, och vi hade idrottsdag. Först bada vi, men jag badade inte för jag är förkyld, sen så åkte vi skridskor och det gjorde jag inte heller så jag var typ inte med på något idag. xD
Men nu ska jag kolla på glee så hejdåå!


Birka paradise snart

Ja, snart ska jag gå på birka paradise, yaaay!


Hola


:(

Snälla kommentera mer.. Jag har förlorat massa bloggläsare så snälla tipsa om bloggen och kommentera mer! Det skulle betyda jätte mycket.. Puss :*


Sleepoveeer

Ja, jag och tova sov över hos jacqi igår, and it was fun. ;)
Vi kollade på mean girls 2 igår, och men in black två eller tre idag, vet inte vilken det var. Men aja, nu är jag påväg hem, och då kommer michelle hem till mig och då ska vi jobba på vår no redovisning.


RSS 2.0